Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací

Najdete nás na FacebookuInstagramYoutubeRSS

TV přenos z prvního a druhého závodu Global Rallycrossu

25.03.2011 | Autor: Petr Šulčík
TV přenos z prvního a druhého závodu Global Rallycrossu
Dnes, tj. 25.3. a zítra bude na internetu běžet přímý přenos z prvního a druhého závodu Global rallycrossu.

Dnes, tj. 25.3. a zítra bude na internetu běžet přímý přenos z prvního a druhého závodu Global rallycrossu.

 

Časový harmonogram závodu

PDT = Pacific Daylight Time

CET = Central European Time

 

Friday, March 25 2011:

08:00 PDT or 16:00 CET Drivers Briefing

08:00–09:00 PDT or 16:00–17:00 CET Administrative checking and Scrutineering

08:30–11:00 PDT or 16:30–19:00 CET Free practice

11:00 PDT or 19:00 CET Timed practice (2 laps)

13:00 PDT or 21:00 CET SuperRally eliminations

18:00 PDT or 02:00 CET SuperRally Finals

 

Saturday, March 26 2011:

08:00 PDT or 16:00 CET Drivers Briefing

08:00–09:00 PDT or 16:00–17:00 CET Administrative checking and Scrutineering

08:30–10:00 PDT or 16:30–18:00 CET Free practice

10:00 PDT or 18:00 CET Timed practice (2 laps)

11:00 PDT or 19:00 CET First heats (4 laps)

13:00 PDT or 21:00 CET Second heats (4 laps)

??:?? PDT or ??:?? CET Third heats (4 laps)

16:00 PDT or 24:00 CET Finals (5 laps)